managed it services

Al onze Managed IT Services

Organisaties willen IT altijd op dezelfde manier beschikbaar hebben. Het moet gewoonweg werken en jij moet er te allen tijde op kunnen vertrouwen. Xtandit biedt jou het comfort en de zekerheid van probleemloos werkende automatisering. Bekijk hieronder onze drie services.

Jouw IT-zorg wordt onze IT-zorg

Hoe wij dat doen? Door enerzijds het hart van je bedrijfsnetwerk fysiek in ons data center te plaatsen. En anderzijds door je bedrijfstoepassingen via een beveiligde internetverbinding beschikbaar te stellen aan de medewerkers op kantoor, thuis of onderweg. Wij noemen dit concept de Werkende Werkplek®. Een naam die precies zegt wat het is: jouw medewerkers krijgen een altijd werkende werkplek. Wij nemen de zorg op ons om dit elke dag weer te realiseren. De Werkende Werkplek® betekent voor jou: nooit meer investeren in dure servers, back-up, serversoftware, netwerkapparatuur en centrale storage.

Maar ook traditionele IT-omgevingen kunnen wij ondersteunen of opnieuw inrichten. En om ervoor te zorgen dat je bij een calamiteit snel weer in de lucht bent, heeft Xtandit de Continuïteit & Uitwijk Service ontwikkeld. Met deze service wordt het IT-gedeelte van jouw bedrijfsvoering bij calamiteiten gewaarborgd en ben je in staat om binnen twee dagen je dienstverlening te hervatten. Zoals je ziet: ook op IT-gebied zitten wij er bovenop.

managed it services

De tien voordelen van Xtandit Managed IT Services

  1. Alle support processen in eigen beheer
  2. Assessment mogelijkheden & tools
  3. Projectmanagement aanpak
  4. Je werkplekken per maand flexibel te up- of downscalen
  5. Back-up processen automatiseren en het beheer ontzorgen
  6. Bij calamiteiten kun je beschikken over een uitwijk service
  7. Ons netwerk van samenwerkende partners
  8. Flexibiliteit in contractafspraken
  9. Account Management via je Customer Relations Manager
  10. Proactief beheer op basis van een Service Level Agreement

Xtandit: IT powered by TARQ

Het nieuwe werken is begonnen    

Op het terrein van IT werkt Xtandit samen met Cloud-aanbieder TARQ Information Technology. De datacenters in Amsterdam en Zoetermeer bieden diverse mogelijkheden om bedrijfsprocessen te verbeteren en continuïteit te garanderen met IT die altijd en overal beschikbaar is. De samenwerking tussen Xtandit en TARQ onderscheidt zich van andere aanbieders door het concept de Werkende Werkplek®: unieke desktop outsourcing. Oftewel: automatisering zonder zorgen voor een vast bedrag per maand. Met de Werkende Werkplek® kies je voor bedrijfszekerheid en kun je continu beschikken over het nieuwste van het nieuwste op IT-gebied.

Net als Xtandit is TARQ een leverancier die precies weet wat er bij zijn relaties speelt. De consultants denken met je mee in oplossingen en adviseren over IT-strategieën op de lange termijn. Dat meedenken wordt centraal geregeld, met als gevolg: rust en vertrouwen. Dat is toch precies wat je zoekt in een partner? Een partner waarop je kunt bouwen als het gaat om de complete IT-omgeving. We nemen alle zorgen weg rondom back-up processen. Met de back-up van jouw bedrijfsdata in het data center van TARQ zijn deze ook buitenshuis veilig gesteld. Verder staat TARQ voor overzichtelijke kosten en voor een flinke besparing ten opzichte van IT in eigen beheer.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat Xtandit Managed IT-Services voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Onze experts nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag hier je offerte aan