managed document services

Managed Document Services

Met Managed Document Services nemen wij je huidige documentstromen eens goed onder de loep. Zo blijkt dikwijls dat vooral bij complexe werkprocessen de aandacht voor documentenstromen verslapt. Een efficiënte werkwijze levert in deze tijden echter een significante bijdrage aan het verstevigen van de concurrentiepositie. Welke organisatie wil dat nu niet? Er bovenop zitten, is dus de boodschap. Onze consultants hebben veel ervaring met het inrichten van verschillende soorten documentprocessen. Deze ervaring delen zij graag met jou.

Bekijk hoe De Beverwijkse Bazaar gebruikt maak van verschillende document oplossingen

Bekijk de case
de beverwijkse bazaar video

Een flexibel en veilig platform

Soms komt het voor dat een proces niet te verbeteren is, maar dat je door nieuwe regelgeving gedwongen bent tot verandering. Opgedane kennis en ontwikkelingen laten wij uiteraard niet verloren gaan; wij hebben dit vertaald naar ons Xtandit platform. Een verzameling van naadloos op elkaar aansluitende document software, die een passende oplossing voor jouw vraagstuk kunnen bieden. Voorbeelden van dit soort oplossingen: 

Bovendien werken we samen met software partners die zich voortdurend bezig houden met het verbeteren van deze oplossingen. Zo ben jij altijd up-to-date.

Bekijk alle document software oplossingen

Managed document sevices xtandit

De tien voordelen van Managed Document Services

 1. Alle support processen in eigen beheer
 2. Assessment mogelijkheden en Tools
 3. Projectmanagement aanpak
 4. Tijd- en kostenbesparing door document processen te automatiseren
 5. Je documentprocessen beter beveiligen en verrijken
 6. De toegang tot en de vindbaarheid van je documenten verbeteren
 7. Ons netwerk van samenwerkende partners
 8. Oplossingen zowel on-premise als vanuit de Cloud beschikbaar
 9. Account Management via Customer Relations Manager
 10. Proactief beheer op basis van een Service Level Agreement

Bedrijven kunnen miljarden besparen door efficiënte documentprocessen

Uit onderzoek is gebleken dat bedrijven in Europa door de bestaande, veelal arbeidsintensieve, methoden voor informatieverwerking tot circa 40 miljard euro aan kosten kunnen besparen. Europese werknemers besteden jaarlijks ruim 300 miljoen uur van hun tijd aan het beheren van processen rondom documenten. Dit vertaalt zich naar een totaal bedrag aan kosten van bijna 150 miljard euro.

managed document services geldbesparing

Wij verbeteren jouw processen

Met Managed Document Services richten wij ons dan ook op de vier belangrijkste criteria voor het verbeteren van document processen:

 1. Het inrichten van een adequate beveiliging
 2. Het delen van kennis
 3. Het optimaliseren van de productiviteit van medewerkers
 4. Het verbeteren van de concurrentiepositie

De voornaamste redenen dat hier binnen organisaties te weinig aandacht aan wordt geschonken, zijn een gebrek aan tijd en capaciteit.

Laat jouw processen onder de loep nemen door onze experts

Onze getrainde experts kunnen middels een Quick, Pro of Workflow assessment precies zien hoe jij jouw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren. Benieuwd hoe wij dat doen? 

Bekijk onze assessments
printanalyse, analyse document flow, optimalisatie document flow, analyse documentstromen, optimalisatie documentstromen