Workflow Assessment

Print- en documentstromen optimaliseren

Factuurstromen, archivering, scanning en inkoop, iedere organisatie heeft te maken met dit soort bedrijfsprocessen. Hoe soepel verlopen de processen in jouw organisatie die te maken hebben met printing of documentstromen? Waar liggen kansen om de workflows te optimaliseren?

Xtandit kan je helpen met het Workflow Assessment.

Het Workflow Assessment bestaat uit:

  • In kaart brengen van de huidige documentstromen
  • Optimalisatie van documentstromen
  • Advies van (high-end) Document Solutions Consultants

Informatie aanvragen

Xtandit gebruikt de contactgegevens die je verstrekt om je te informeren over het onderwerp workflowautomatisering. Geen interesse in onze communicatie? Schrijf je dan eenvoudig op elk moment uit. Op www.xtandit.nl/privacyverklaring lees je ook precies waar we jouw gegevens voor gebruiken, wat je rechten zijn en wat wij doen om jouw privacy te beschermen.

Workflow Assessment in het kort

Iedere organisatie heeft veel verschillende documentstromen. Deze worden allemaal onderzocht in het Workflow Assessment. Denk bijvoorbeeld aan de workflows rondom de factuurstromen, digitale archivering, scannen naar ERP-systemen en scannen naar DMS-systemen.

We brengen de huidige situatie in kaart. Vervolgens ontvang je, op basis van onze jarenlange ervaring, een rapport met optimalisatieadviezen. De documentprocessen worden in flowcharts beschreven op basis van de huidige situatie en een mogelijke nieuwe (optimale) situatie.

Het Workflow Assessment kan je helpen bij de keuze voor een workflowoplossing. Omdat wij een breed scala procesverbeterende en kostenbesparende oplossingen in ons portfolio hebben, kunnen we voor iedere organisatie de best passende oplossing bieden.

Waarom kiezen voor een Workflow Assessment?

In de huidige tijd is er geen tijd meer voor trage, foutgevoelige processen. Je wilt de concurrentie voor blijven en om dat te bereiken moeten de processen in je organisatie als een geoliede machine lopen. En daar komt workflowautomatisering om de hoek kijken.

Door bedrijfsprocessen te automatiseren, vallen veel handmatige, tijdrovende taken (zoals data overtypen) weg. Zo blijft er tijd over voor medewerkers om zich te richten op taken die écht waarde toevoegen aan het bedrijf.

Kunnen wij je helpen?

Onze Workflow Consultants staan voor je klaar en adviseren je graag.

Bel ons op 0348-485 800 of 

Vraag een gratis advies gesprek aan
expert software1