Samenwerking met McAfee en Cisco Xtandit

Samenwerking met McAfee en Cisco

ConnectKey

Samenwerking met McAfee en Cisco

Compleet beschermd met McAfee

In multifunctionele printers van Xerox met ConnectKey is McAfee-technologie geïntegreerd. Dit maakt ze tot de eerste serie multifunctionele printers die zichzelf kunnen beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. Door de whitelisting-technologie van McAfee kunnen alleen vooraf goedgekeurde bestanden of functies op een apparaat worden uitgevoerd, waardoor bij nieuwe beveiligingsrisico's handmatige updates nauwelijks meer nodig zijn. Bovendien wordt bewaking en monitoring makkelijk gemaakt door de naadloze integratie met de Xerox MPS toolset en McAfee ePolicy Orchestrator (ePO).

Dat hackers en malware PC's kunnen aanvallen, is algemeen bekend, maar we zien nu juist meer aanvallen op de randapparatuur binnen netwerken, zoals printers. Dit vormt een bedreiging voor gevoelige gegevens. De beveiliging van McAfee wordt nu standaard in elk Xerox ConnectKey platform ingebouwd om te voorkomen dat hackers het apparaat infecteren met malware en het vertragen of laten crashen of zelfs toegang krijgen tot informatie op de harde schijf.

McAfee is al bekend om zijn expertise in gegevensbescherming op PC’s. Nu komt deze waakhond ook de rest van uw gegevens beschermen. Met de whitelisting-technologie van McAfee op elke multifunctionele printer met ConnectKey wordt voorkomen dat niet-geautoriseerde bestanden worden geopend of functies worden uitgevoerd en worden schadelijke acties voorkomen. Deze gemoedsrust is gratis. Je hoeft geen extra kosten te maken, patches te downloaden of software bij te werken. Het is dus ideaal voor een modern bedrijf.

Monitoren en beheren met Cisco TrustSec

We hebben nog een andere partner met een hoog aangeschreven naam. Met de TrustSec-oplossing van Cisco kun je jouw printers monitoren in de Cisco Security Policy Manager. Xerox heeft bijna 100 apparaten met volledige ondersteuning voor TrustSec - meer dan alle andere printerfabrikanten. Dankzij het partnerschap van Xerox en Cisco kunt u het beheer van uw print- en netwerkinfrastructuur vereenvoudigen.

Xerox apparaten ondersteunen TrustSec, waardoor een beheerder de netwerktoegang en diensten van apparaten kan autoriseren. Ook kan worden bepaald tot welke diensten gebruikers toegang hebben. Er zijn dus geen verborgen printers meer onder bureaus of op de gang waar je niets van afweet. Dit maakt de printers zichtbaar en beschermt uw informatie. Tegelijkertijd kunnen uw werknemers ook buiten de kantoormuren hun werk doen.

De partnerschappen met Cisco en McAfee maken Xerox tot een unieke speler op de markt. Een bedrijf dat als geen ander uw bedrijf kan beschermen tegen de huidige beveiligingsrisico's.