Xerox ConnectKey: McAfee

McAfee Embedded Control – Integrity Control

ConnectKey

Integrity Control bouwt voort op de Enhanced Security-mogelijkheden van McAfee®

De whitelisting-technologie van Xerox en McAfee is uitermate geschikt voor bedrijfsbrede toepassing en zorgt ervoor dat op beschermde systemen alleen goed uitvoerbare code kan worden uitgevoerd. Met whitelisting zorg je ervoor dat het apparaat alleen de door jouw gewenste bewerkingen uitvoert. Daarnaast worden veel ingebouwde systemen ingeperkt om te voorkomen dat een aanvaller een schadelijke code installeert. Dezelfde technologie wordt gebruikt om servers, geldautomaten, pinautomaten en geïntegreerde apparaten zoals mobiele apparaten te beschermen.

Met McAfee Integrity Control zie je alle beveiligings- en andere problemen in één overzicht, geïntegreerd met McAfee ePolicy Orchestrator.

Door het partnerschap met McAfee zijn Xerox ConnectKey apparaten nu beschermd, van de apparaatprocessor tot de opgeslagen gegevens en het netwerk waarop ze zijn aangesloten. Een compleet beveiligingspakket dus.

Voordelen

  • Integrity Control beschermt het systeem tegen aanvallen en meldt deze
  • Je bent altijd op de hoogte beveligings- en andere problemen in één overzicht
  • Draagt bij aan het behalen van een certificering of het voldoen aan normen als ISO 27001 of de Sarbanes-Oxley Act (VS)