blauwdruk printerkosten

Xerox Standard Accounting

ConnectKey

Via Xerox Standard Accounting (XSA) wordt het aantal kopieer-, print-, fax- en scanopdrachten per gebruiker bijgehouden. De beheerder kan vervolgens van al deze gegevens een rapport printen. De toepassing kan via een webtoepassing of met het touchscreen beheerd worden. De beheerder heeft verder de mogelijkheid om gebruikersaccounts, groepsaccounts, algemene accounts en printmogelijkheden per gebruiker via een CSV-bestand te importeren of te exporteren.

Met Xerox Standard Accouting (XSA) heeft u uitstekende beheermogelijkheden. U kunt het gebruik van apparaten voor opties als kopiëren, printen, scannen en faxen volgen, analyseren en beperken. ConnectKey Controller biedt deze krachtige beheerfuncties voor alle apparaten. U kunt met de XSA-functie centraal een beleid instellen, bijvoorbeeld het beperken van kleurgebruik.

Wanneer verdergaande beheermogelijkheden nodig zijn, zoals het volgen van gebruikersactiviteiten op alle apparaten in het netwerk en het sturen van opdrachten naar de meest kostenbesparende printers, kunnen multifunctionele printers met ConnectKey geïntegreerd worden met optionele beheeroplossingen van derden zoals Equitrac.

Lees hier meer over de mogelijkheden om kosten te besparen met het connectKey platform