blog sharepoint workflows programmeren

ConnectKey for SharePoint

ConnectKey

Xerox ConnectKey for SharePoint vereenvoudigt en stroomlijnt de manier waarop je papieren documenten scant, vastlegt en opslaat. Met jouw multifunctionele printer van Xerox kunnen documenten direct in de gewenste map worden geplaatst, net als op uw PC.

Bekijk hier hoe Connect Key werkt

Connect Key met Sharepoint
Sharepoint Xtandit

Voor elk bedrijf

Op de multifunctionele printer kun je naar de gewenste map bladeren, het document een naam geven en eventuele indexeringsinformatie toevoegen voordat je de scanopdracht geeft. Doordat ConnectKey for SharePoint de mogelijkheid biedt om documenten zowel naar SharePoint- als naar Windows-mappen vast te leggen en te retouren, is het ideaal voor elk bedrijf dat papieren documenten moet archiveren en delen.

Werken met workflows

Jouw workflows worden met de dag eenvoudiger en uw bedrijf productiever. Voor de conversie van papier naar digitaal zijn niet langer ingewikkelde en bewerkelijke processen nodig. Alles wordt eenvoudiger doordat je met de Xerox ConnectKey for SharePoint uw documenten direct kunt verzenden naar een SharePoint-bibliotheek of map binnen Windows. Omdat je nu eenvoudig doorzoekbare PDF-documenten met begrijpelijke bestandsnamen kunt maken, kun je steeds efficiënter werken. Met ConnectKey for SharePoint kan een gebruiker een gescand bestand direct naar de server sturen. Om het nog makkelijker te maken, kan een knop 'Scannen naar mijn site' worden toegevoegd, waarmee gescande documenten automatisch naar de locatie ‘Mijn site’ in SharePoint worden gestuurd. Hiervoor moet op de multifunctionele printer wel de functie verificatie zijn ingeschakeld.

OCR

Met de krachtige Optical Character Recognition (OCR)-engine van ConnectKey kan je snel papieren documenten uit bijvoorbeeld MS Word en Excel converteren naar elektronische bestanden die makkelijk kunnen worden bijgewerkt. Met ConnectKey kan je ook volledig doorzoekbare PDF-tekstbestanden maken. Zo vind je snel waar je naar op zoek bent. Een andere slimme toepassing is de ‘Ready Now’-technologie. Wanneer je bijvoorbeeld wijzigingen in een SharePoint-bibliotheek aanbrengt, worden deze automatisch in de documentworkflow op uw multifunctionele printer aangepast. Een flexibele aanpak van gegevensbeheer. ConnectKey past naadloos binnen je bestaande infrastructuur omdat het speciaal is ontworpen voor multifunctionele printers van Xerox en netwerkservers met EIP-ondersteuning. ConnectKey ondersteunt alle bestandstypen om papieren documenten te digitaliseren, zoals doorzoekbare PDF, PDF/A (voor archivering), TIFF, JPEG, Word en Excel.

Met ConnectKey for SharePoint kan je:

  • Documenten scannen en verzenden naar een SharePoint-bibliotheek en/of map binnen Windows
  • Papieren documenten converteren naar flexibele digitale inhoud (MS Word, Excel)
  • Direct documenten ordenen door deze te indexeren en bestandsnamen te wijzigen via de gebruikersinterface van de multifunctionele printer

 

blog sharepoint workflows programmeren

Meer weten over wat het connectKey platform allemaal voor je kan betekenen?

Lees hier meer over het gebruikersgemak