Xerox ConnectKey apps voor multifunctional printers

Apps zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Onze mobile devices, zoals smartphones en tablets, staan er vol mee. Iedere app heeft zijn eigen toepassing en doeleinde. Dit geldt ook voor de printer apps op de Xerox ConnectKey multifunctional waarmee taken sneller en eenvoudiger uitgevoerd kunnen worden.

De beschikbare Xerox ConnectKey apps kunnen direct taken toevoegen aan het print- of scanproces en workflows starten die verbonden zijn aan een business applicatie. Op verzoek kan ons app development team ook maatwerk oplossingen ontwikkelen. Zo wordt het scan- en printproces met jouw specifieke business applicaties verbonden.

Scannen naar en printen vanuit apps

De scannen naar en printen vanuit apps maken een verbinding tussen de Xerox multifunctional en de cloud toepassing. Via deze verbinding kun je documenten scannen en documenten ophalen om te printen naar en vanuit: Box, Dropbox, Microsoft OneDrive, Microsoft Office 365 en Google Drive. Er is ook een universele ‘scannen naar de cloud app’ beschikbaar. Deze printer apps kunnen via de Xerox App Galery op iedere Xerox multifunctional met Connectkey gratis geïnstalleerd worden.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie over het downloaden van deze Xerox ConnectKey Apps

Xerox Secure ID App

Weinig organisaties zijn gemachtigd om een blinde kopie van een identiteitsbewijs te maken. Ter bescherming van persoonsgegevens, ben je vaak verplicht om gegevens, zoals een pasfoto en BSN nummer af te schermen. Wil je er zeker van zijn, dat je identiteitsfraude voorkomt? Gebruik dan de Xerox Secure ID app. Met deze app kun je automatisch persoonsgegevens doorstrepen om het identiteitsbewijs vervolgens te scannen of e-mailen.

Offerte aanvragen

Vertaal app

Xerox Easy Translator

Met deze printer app kunnen documenten automatisch vertaald worden in 35 verschillende talen via een Xerox multifunctional, mobile device of desktop device. De Xerox Easy Translator app werkt met OCR technologie (Optical Character Recognition). Documenten kunnen hiermee in 20 verschillende bestandformaten vertaald worden, zoals Microsoft Office, JPG en PDF. Er is een Express, Profesional en Expert niveau van deze Xerox ConnectKey app beschikbaar voor het uitvoeren van vertalingen. Neem contact op voor mogelijkheiden en prijzen.

Bekijk de video

Xerox Mobile Device app

Xerox Mobile Link

Met deze gratis app kun je documenten scannen, faxen en printen vanaf je mobiele telefoon of tablet door een verbinding te maken met een Xerox multifunctionele printer. Voorkom handmatige, routine handelingen. Personaliseer one-touch workflows voor optimaal gebruikersgemak. Met Xerox Mobile link kun je data ook eenvoudig naar de cloudopslag sturen. De Xerox Mobile Link app is gratis beschikbaar en te downloaden via Apple en Google

Download brochure

Met één druk op de knop stuurt Broeder Dominique zijn incunabel de wereld rond, in 35 verschillende talen.

Bekijk hoe hij dat doet
xerox easy ranslator app brother dominic

Mobile Printing app

Xerox Mobile Print Cloud

Deze app zorgt voor de verbinding van je mobile device, smartphone of tablet met de Xerox multifunctional via de Xerox cloud. Documenten kunnen in hun originele file extensie worden geprint door de achterliggende services van Microsoft Azure. Mobiel printen wordt met de Xerox Mobile Print Cloud app ontzettend eenvoudig.

Bekijk de video

Scannen naar business apps

Scannen naar Xerox Docushare

Xerox Docushare is een Content Management Platform. Via deze printer app kun je een rechtstreekse verbinding maken met Xerox Docushare en documenten ophalen om te printen. Het is ook mogelijk om documenten te scannen vanaf een multifunctionele printer naar Xerox Docushare. Vanaf het bedieningspaneel van de multifunctional kan iedere gebruiker browsen in de voor hun toegankelijke Xerox Docushare mappenstructuur. 

Bekijk de video

Hoe kun je deze Xerox ConnectKey apps downloaden en gebruiken?

Bekijk de video
videao xerox connectket apps, printer apps

Service en support app

Deze Xerox ConnectKey app biedt real time informatie over de status van bestelde verbruiksartikelen en storingen. Door deze (gratis!) app te installeren geniet je van een proactieve service-communicatie.

Vraag direct de service & Support app aan
support_assistant_app._xerox_xtandit