software mobile integraties Xtandit

ConnectKey

Wat is ConnectKey?

ConnectKey is een nieuw softwaresysteem met een aantal nieuwe mogelijkheden voor de multifunctionele printers van Xerox. Het is ontworpen met slechts één doel: op een veilige manier processen vereenvoudigen in een omgeving die nooit slaapt.

Een multifunctionele printer met ConnectKey kan veel meer dan alleen printen, scannen, faxen en kopiëren. Zo kun je met bijna elk mobiel apparaat printen. Je kunt documenten direct naar clouddiensten zoals Google Drive, Evernote of Salesforce.com scannen, waar ze opgeslagen of gedeeld kunnen worden met anderen. En dat alles met het touchscreen van de multifunctionele printer. Door deze nieuwe gemeenschappelijke gebruikersinterface hebben alle werknemers eenvoudig toegang tot de bedrijfsprocessen.

Download de brochure

Eenvoudig beheer met Xerox ConnectKey

Door de gemeenschappelijke gebruikersinterface en de ingebouwde beveiliging van McAfee kan de IT-afdeling multifunctionele printers net zo eenvoudig beheren en beveiligen als de rest van het netwerk.

Een multifunctionele printer met ConnectKey beschikt over een open API, zodat apps direct op de printer kunnen worden ontwikkeld en geïnstalleerd zonder dat daar aanvullende software voor nodig is. Zo kan een ziektekostenverzekeraar bijvoorbeeld een functie aan zijn machine toevoegen waarmee terugvorderingen direct naar het betalingssysteem kunnen worden gescand.

Multifunctionele printers met ConnectKey zijn flexibel, eenvoudig te bedienen en veilig. Precies wat jij nodig heeft om je te kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: je kernactiviteiten. De nieuwe generatie printers van Xerox, de VersaLink en de AltaLink serie, is standaard uitgerust met Xerox ConnectKey. 

Meer veiligheid met ConnectKey

Met hard disk encryptie, card authenticatie, firewall op de machine, McAfee Embedded Security en Cisco TrustSec.

Lees meer

Lees meer over ConnectKey en...