checklists overzicht

Checklists

Soms heb je een business vraagstuk, maar niet de tijd om heel diep in de materie te duiken. Dan kan een checklist heel handig zijn om snel antwoord te krijgen op je vraag. Daarom heeft Xtandit een aantal checklists voor je opgesteld rondom dataveiligheid en documentprocessen, zoals archivering, file sharing en digitale factuurverwerking. Klik op één van onderstaande checklists en download hem direct.

Download de checklists en krijg inzicht in je vraagstuk

Ben je op zoek naar een Managed Print Services leverancier, maar weet je niet goed welke vragen je moet stellen om de juiste aanbieder te selecteren? Download dan de Managed Print Services Checklist.

Of wil je weten hoe het gesteld staat met de dataveiligheid in je organisatie? Ben je wel goed beveiligd tegen hackers en kun je na een brand weer snel aan de slag? Je komt erachter met de Checklist Dataveiligheid & Calamiteiten. Om te controleren of je printers veilig gebruikt worden, gebruik je de Printer Security Checklist.

Als je benieuwd bent naar de veiligheid van bedrijfskritische bestanden, download je de Checklist Veilig bestande delen, ontsluiten en opslaan.

Ben je bezig met het digitaliseren van het factuurverwerkingsproces? Dan kan de Tipsheet 5 tips voor een soepele implementatie van je factuurverwerkingsprogramma goed van pas komen.