Zomer, barbecues en brainstorms Xtandit
BLOG

Zomer, barbecues en brainstorms!

01 augustus 2016
Piet Zwanenberg

Terugkijkend op het begin van de zomer hebben we veel regenperiodes gehad, met name in het zuiden van het land. De dagen dat we echt van de zon hebben kunnen genieten waren op één hand te tellen. Gelukkig begon juli met beter weer. Persoonlijk heb ik er lang naar uitgekeken om weer een terrasje te pakken en te genieten van de zon. Of om met vrienden te barbecueën in de tuin onder het genot van een lekker wijntje. Maar de zomer biedt meer mogelijkheden…

Rustige zomerperiode bij uitstek goed voor nieuwigheden

De zomerperiode is voor veel branches een wat rustigere periode, vooral door de vele vakanties. Ook veel grafische grafische bedrijven merken dit: er komen duidelijk minder opdrachten binnen. Toch weten we dat het rond september weer druk gaat worden, en dat het daarna alleen maar drukker wordt (mag ik al hinten naar kerstkaarten, – uitnodigingen en – geschenken?).

Daarom is de rustige zomerperiode bij uitstek de ideale tijd om te onderzoeken hoe u in drukke periodes efficiënter kunt werken, uw dienstverlening kunt verbreden en op kunt vallen tussen al uw concurrenten. Ik wil u graag op een aantal ideeën brengen voor deze zomer. Want of het nu gaat om de productie van drukwerk, verpakkingen, fotoboeken, catalogi, direct mail of marketing dienstverlening, ik vind het heerlijk om met u mee te brainstormen.

 

 • Hoe u de kwaliteit van kleuren altijd op een hoog niveau kunt houden, zodat uw klanten weten dat ze bij u nooit voor vervelende verrassingen komen te staan. Onze analisten kunnen bij u in het bedrijf langskomen en u laten zien hoe u uw machines optimaal instelt.
 • Hoe we u kunnen ondersteunen bij uw business development, omdat u als graficus niet alleen meer achter de pers staat. U moet marketing voeren, een verkoopplan maken en klanten bezoeken.
 • Welke mogelijkheden uw machines hebben met betrekking tot afdrukmaterialenomdat u vaak meer mogelijkheden heeft dan u zich kunt voorstellen. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Chemische labels
  • Duurzame producten zoals polyester en vinyl
  • Textielstickers
  • Kaarten, winesleeves, kalenders, tissue dozen, etc.
  • Onscheurbaar, watervast papier

Heeft u andere vraagstukken? Ook dan denken wij graag met u mee.

Neem contact met ons op

Brainstorm met Xtandit en win een barbecue!

We kunnen helaas niet de hele zomer met zijn allen achter de barbecue of op een terrasje zitten, maar we kunnen het werk wel een stuk aangenamer maken. Daarom komen onze specialisten deze zomer bij u langs, met een zomerse verrassing, om samen te brainstormen over nieuwe ontwikkelingen die bij u op de zaak gaan spelen. Maak uw afspraak snel, want om het zomerse gevoel vast te houden worden onder alle afspraken in augustus drie barbecues verloot.

We zien u graag!

Piet Zwanenberg Xtandit
Piet Zwanenberg
Account Manager