Kampioen vakgebied Xtandit
BLOG

Wilt u ook wereldkampioen worden in uw vakgebied?

22 juli 2014
Frank Slager

Er zullen veel landgenoten zijn die na de verloren halve finale tegen Argentinië niet meer naar het WK voetbal hebben gekeken, maar Duitsland veroverde onlangs in Rio de Janeiro de wereldbeker ten koste van Argentinië.

Mario Götze maakte in de verlenging het winnende doelpunt voor Die Mannschaft. Götze is één van de zeven internationals die als wereldkampioen terugkeert bij Bayern München. Bayern coach Guardiola zag veel spelers uit zijn team in actie komen tijdens de finale. Hij genoot van Duitsland, evenals Matthias Sammer, sportief directeur van Bayern: "Wat een geweldige zege. Ik ben heel gelukkig voor het team, Jogi Low en voor de zeven wereldkampioenen van Bayern. Dit is een prachtige prestatie. Het team verdient dit en iedereen in Duitsland is bijzonder gelukkig".

Wat een heerlijk gevoel om wereldkampioenen in je team te hebben, zullen Guardiola en Sammer denken.

Selecteer wereldkampioenen
Als u op zoek bent naar een kampioen die u kan ondersteunen en helpen, denkt u dan ook aan:

  1. Een partner die u begrijpt?
  2. Een partner die in staat is mee  te denken?
  3. Een partner die hetzelfde doel voor ogen heeft?
  4. Een partner die u binnen uw vakgebied kan voorzien van specialisten?
  5. Een partner die u een vertrouwd gevoel geeft?

Zijn dit ook zaken die u belangrijk vindt? Wij wel!

Wij bieden u document oplossingen in elke fase van een document, van creatie tot vernietiging, en wij selecteren alleen partners die wereldkampioen zijn binnen hun vakgebied. De laatste fase van het document proces is het vernietigen van documenten. Waarom zult u dit niet zo aangenaam mogelijk maken en kiezen voor de beste partner?

Het beveiligen van gegevens is van noodzakelijk belang. Dit geldt zowel voor de naleving van de wetgeving als voor de gegevensbescherming en de bescherming van intellectuele eigendomsrechten. Voor het veilig vernietigen van uw documenten, werken wij samen een partner die voor ons een wereldkampioen is.

Die weltmeister unter die shredder
Om uw doelstellingen op het gebied van documentvernietiging te realiseren, adviseren wij u gebruik te maken van een HSM Shredder. HSM biedt oplossingen voor het professioneel en veilig vernietigen van documenten door middel van een breed scala aan Shredders. Wij adviseren u specifiek HSM Shredders omdat HSM voor kwaliteit (Made in Germany) en veiligheid staat.

HSM voldoet ruimschoots aan de randvoorwaarden voor de bescherming van het milieu. Duitsland bevordert de lucht- en waterzuivering en Duitsland is een wereldwijde leidende kracht op het gebied van bescherming van het klimaat en voor de inspanningen voor het geleidelijk af laten nemen van CO2-uitstoot. HSM zorgt als wereldkampioen voor gemakkelijk, veilig en milieu vriendelijk vernietigen van documenten. Wilt u ook met deze wereldkampioen werken?

Frank Slager Xtandit
Frank Slager
Bids & Proposal Manager