voorraadbeheer tijdrovend
BLOG

Voorraadbeheer tijdrovend en geldverslindend

Eén van de zaken waar organisaties ongemerkt heel veel geld aan kwijt zijn, is het managen van de supplies voorraad. Zelfs bij kleine ondernemingen zijn al snel vijf tot tien (verschillende) printers aanwezig, wat een oerwoud aan voorradige supplies betekent. Dit kost niet alleen veel geld, het is ook tijdrovend om het juiste artikel te vinden bij de printer die op dat moment stilstaat. Bovendien bestaat de voorraad ook nog vaak uit cartridges behorende bij printers die reeds zijn vervangen.

Irritatie op de werkvloer

Uit onderzoek onder werknemers is gebleken dat de grootste irritaties op de werkvloer betrekking hebben op de IT. Het vastlopen van de apparatuur staat hierbij met 42% op een tweede plek, en het niet bijvullen van papier staat met 27% op een vijfde plek.

Managed Supplies Services

Met Managed Supplies Services behoren deze problemen tot het verleden. Niet alleen heeft u de juiste supplies op de juiste plek, maar heeft u ook nog eens een goed functionerend printerpark, waar u niet naar om hoeft te kijken. De komende periode zullen wij u voordelen laten zien, waarmee ook uw bedrijfsvoering een stuk efficiënter zal verlopen.