security Xtandit
BLOG

Verhoog de veiligheid van documenten met Xerox ConnectKey

01 augustus 2013
Roberto van den Heuvel

Uw klanten vertrouwen erop dat u veilig met hun gegevens omgaat. Dit betekent dat persoonlijke, vertrouwelijke, en auteursrechtelijk beschermde informatie veilig dient te blijven voor concurrenten en identiteitsdieven. Met documentveiligheid in het achterhoofd neemt u veiligheidsmaatregelen voor het intern opslaan, en het distribueren. Maar heeft u ook nagedacht of de documenten veilig zijn als u deze scant, afdrukt of faxt? Zo niet, dan biedt het implementeren van Xerox Connectiviteit als onderdeel van uw beveiliging een oplossing.

Wat is ConnectKey?

De nieuwste technologie van Xerox op uw multifunctionals, die zorgt voor ultieme veiligheid dankzij het;

  • gebruik van de nieuwste technologie van McAfee, die zorgt voor het identificeren, en het verwijderen van virussen en malware,
  • toelaten van alleen goedgekeurde programmatuur, bestanden, en toepassingen,
  • beveiligen van uw netwerk eindpunten, en het doorgeven van informatie van de printer naar externe mailservers,
  • vergrendelen van configuraties van de printer om geknoei te voorkomen,
  • verkrijgen van automatische software updates teneinde de beveiliging op niveau te houden,
  • afgaan van een waarschuwingsalarm wanneer potentiële bedreigingen worden gedetecteerd,
  • automatisch verwijderen van bedreigingen.

Met deze functies is de beveiliging van alle door uw multifunctional gescande, afgedrukte, gefaxte, en opgeslagen documenten gegarandeerd.

Hoe werkt de ConnectKey technologie?

De technologie werkt achter de schermen. U hoeft zich niet langer zorgen te maken over de veiligheid; u hoeft geen waardevolle tijd te verspillen aan het voldoen aan de veiligheidsvoorschriften, of aan het uitvoeren van controles om ervoor te zorgen dat uw documenten veilig zijn. Naadloze, gemakkelijke, en directe integratie; u drukt  gewoon op de startknop om te scannen, faxen, printen, of documenten op te slaan.
U kunt het zich niet veroorloven zonder een beveiligingssysteem te werken dat de integriteit van alle documenten die u verwerkt, beschermt. Wacht daarom niet langer, en neem contact met ons op voor het implementeren van ConnectKey in uw printomgeving.

Roberto van den Heuvel Xtandit
Roberto van den Heuvel
Manager Consultancy & Solutions