security Xtandit
BLOG

Verhoog de veiligheid van documenten met Xerox ConnectKey

Jouw klanten vertrouwen erop dat je veilig met hun gegevens omgaat. Dit betekent dat persoonlijke, vertrouwelijke, en auteursrechtelijk beschermde informatie veilig dient te blijven voor concurrenten en identiteitsdieven. Met documentveiligheid in het achterhoofd neemt je veiligheidsmaatregelen voor het intern opslaan, en het distribueren. Maar heb je ook nagedacht of de documenten veilig zijn als je deze scant, afdrukt of faxt? Zo niet, dan biedt het implementeren van Xerox Connectiviteit als onderdeel van jouw beveiliging een oplossing.

Wat is ConnectKey?

De nieuwste technologie van Xerox op jouw multifunctionals, die zorgt voor ultieme veiligheid dankzij het;

  • Gebruik van de nieuwste technologie van McAfee, die zorgt voor het identificeren, en het verwijderen van virussen en malware,
  • Toelaten van alleen goedgekeurde programmatuur, bestanden, en toepassingen,
  • Beveiligen van jouw netwerk eindpunten, en het doorgeven van informatie van de printer naar externe mailservers,
  • Vergrendelen van configuraties van de printer om geknoei te voorkomen,
  • Verkrijgen van automatische software updates teneinde de beveiliging op niveau te houden,
  • Afgaan van een waarschuwingsalarm wanneer potentiële bedreigingen worden gedetecteerd,
  • Automatisch verwijderen van bedreigingen.

Met deze functies is de beveiliging van alle door jouw multifunctional gescande, afgedrukte, gefaxte, en opgeslagen documenten gegarandeerd.

Wil je ConnectKey in actie zien?

Bekijk dan op deze pagina de video over ConnectKey of download de brochure. 

Hoe werkt de ConnectKey technologie?

De technologie werkt achter de schermen. Je hoeft zich niet langer zorgen te maken over de veiligheid; je hoeft geen waardevolle tijd te verspillen aan het voldoen aan de veiligheidsvoorschriften, of aan het uitvoeren van controles om ervoor te zorgen dat jouw documenten veilig zijn. Naadloze, gemakkelijke, en directe integratie; je drukt gewoon op de startknop om te scannen, faxen, printen, of documenten op te slaan.

Je kunt het je niet veroorloven zonder een beveiligingssysteem te werken dat de integriteit van alle documenten die jij verwerkt, beschermt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor het implementeren van ConnectKey in jouw printomgeving.

Roberto van den Heuvel Xtandit
Roberto van den Heuvel
Manager Consultancy & Solutions