steun Xtandit
BLOG

Run for life, run for Sanne

20 april 2014
Piet Zwanenberg

Naast de steun die Xtandit geeft aan diverse fondsen, leveren onze medewerkers ook direct een bijdrage aan goede doelen. Lees hier het verhaal van onze collega Piet Zwanenberg.

Je gaat er natuurlijk nooit vanuit dat het gebeurt binnen je eigen gezin of familie…..en dan gebeurt het toch, kanker.
Sinds vijf weken weten wij dat ons nichtje Sanne van 16 acute leukemie heeft. Sanne is een geweldige meid, die hard leert, en al heeft uitgezocht waar ze psychologie wil gaan studeren. Ze is sportief, positief, enthousiast, en heeft veel vrienden.

Nu staat haar leven stil. In vijf weken tijd is ze verandert van een energieke jonge meid, in een meisje dat sondevoeding krijgt, aan de beademing ligt, en in slaap wordt gehouden zodat haar lichaam de bijkomende complicaties aankan.

Wat zou het fijn zijn als niemand dit meer hoeft mee te maken. Sanne is namelijk niet alleen, jaarlijks krijgen 500 kinderen in Nederland de diagnose kanker .

Steun Kika, en loop mee met de Run For Life. Elke deelnemer probeert zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te brengen voor wetenschappelijk onderzoek, en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker. Op 1 juni a.s. kan je op meerdere locaties meelopen. Het is een familie evenement, er zijn ook afstanden voor kinderen, en iedereen is welkom.

                                

Wij lopen deze dag in Spaarnwoude mee, ons team heet Team Sanne (Sanne 4 Life), en bestaat uit ouders, ooms, tantes, neven, nichten, en vrienden. Op dit moment hebben wij 17 lopers, veel supporters, en zijn wij natuurlijk op zoek naar sponsors! Het rekeningnummer is bij mij op te vragen. Op deze manier willen wij een bijdrage leveren aan het doel van Kika: Kinderen kankervrij!

Wij moeten er samen voor zorgen dat op een dag alle kinderen met kanker genezen. Ren jij ook mee voor deze kanjers?

Kijk op www.kika.nl voor meer informatie, en schrijf je vandaag nog in voor Run for Kika!

Piet Zwanenberg Xtandit
Piet Zwanenberg
Account Manager