xerox_mobile_app
BLOG

Print contactloos. Vermijd risico's.

17 juli 2020
Esther Kolpa

In het Corona tijdperk wordt het aanraken van schermen afgeraden. Wist je dat COVID-19 tot wel vier dagen kan overleven op glas en zelfs tot zeven dagen op roestvrijstaal en plastic? Je kunt dus concluderen dat onze touchscreens een broeinest van bacteriën zijn. Voor jouw eigen telefoon valt het risico wel mee, omdat je die in principe niet met anderen deelt. Wat als het gaat om een openbaar touchscreen? Wat als je moet printen of scannen? Het is beter om risico’s te vermijden.

De technologie is er al tijden klaar voor. Contactloos printen, kopiëren en scannen kan gewoon via je telefoon. Verschillende oplossingen, zoals het Hybrid Cloud Platform, maken het mogelijk om veilig te printen zonder het aanraken van de printer of het touchscreen van een multifunctioneel device.

Print rechtstreeks vanuit een app
Print veilig vanaf een app naar jouw device. Je kunt de printinstellingen via de app beheren, evenals het bekijken van de afdruktaken en de verdere specificaties die je van jouw printer gewend bent.

De technologie is er klaar voor

Elke organisatie moet op een veilige en gemakkelijke wijze print en scan jobs uit kunnen voeren en beheren, ongeacht waar je bent of waar de taak vandaan komt. Of je nu afdrukt vanaf een desktop applicatie, een mobiel device of scant met een MFP-App, beveiliging is een topprioriteit.

Nog slimmer werken? 

Transformeer jouw werkwijze met slimme digitale integraties. Vereenvoudig tijdrovende, repeterende taken of complexe processen door directe koppelingen met applicaties. Zo staan jouw documenten direct veilig opgeslagen in Dropbox, Microsoft OneDrive, Sharepoint etc.