Premium NeverTear
BLOG

De menukaart die niet scheurt, watervast is en geprint kan worden

11 mei 2017
Mark Biermans

Ondanks het regenachtige weer van de afgelopen dagen, komen de zomerdagen er binnenkort toch echt aan. Dat betekent voor veel mensen weer terrasjes pakken. Restaurant- en barhouders vinden het belangrijk dat de menukaart er smakelijk uit ziet. Als graficus kun je hieraan een grote bijdrage leveren. Hoe kun je een menukaart maken die makkelijk schoon te maken is en toch geprint kan worden? Dat kan onder andere met het Premium NeverTear assortiment.

Dit product spreekt mij erg aan mede door de vele mogelijkheden. Het gebruik van een digitale kleurenpers gaat namelijk verder dan alleen het printen van standaard papier. De mogelijkheden van producten als polyester en vinyl zijn nog te vaak onderbelicht.

Wat is Premium NeverTear?

Premium NeverTear is een hoogontwikkeld afdrukmateriaal vervaardigd van helder wit polyester. Het is perfect geoptimaliseerd voor zowel kleurenafdrukken als monochroom afdrukken. Het gladde, matte oppervlak zorgt voor een levendig beeld en uitstekende tonerhechting. Premium NeverTear heeft een hoogwaardige uitstraling voor de productie van duurzame afdrukken die intensief worden gebruikt. Als jouw printer deze mogelijkheid biedt, kun je er ook tweezijdig op afdrukken. Premium NeverTear is scheurvast en kan worden gestanst en afgewerkt voor tal van toepassingen.

Premium NeverTear:

  • is water-, olie- en vetbestendig. De dunnere versies voelen zacht en glad aan, terwijl de dikkere versies zeer stevig aanvoelen. Alle dikten zijn geschikt voor offsetdruk voorafgaand aan het digitale afdrukproces.
  • is sterk en duurzaam zonder toepassing van lamineren. Hierdoor bespaar je zowel tijd als geld. Overigens kan het product prima gelamineerd worden zodat na het schoonsnijden water en vocht geen invloed meer hebben.
  • biedt bedrijven de perfecte mogelijkheid om bij kleinere aantallen synthetische afdrukken over te gaan van offsetdruk naar digitaal afdrukken – zonder aanloopkosten of proefdrukken. Vanaf nu kan iedere afdruk anders zijn. Documenten zien er beter uit en gaan langer mee...

Een aantal toepassingen in de praktijk:

Premium NeverTear is zoals gezegd ideaal voor in de horeca, omdat het water-, olie- en vetbestendig en daardoor heel handig is om bijvoorbeeld menukaarten te maken. Maar er zijn nog veel meer toepassingen te bedenken, zoals:

  • Tuinbouw: Omdat dit materiaal goed is te stansen is het uitermate geschikt om onder andere plantenstekers te fabriceren.
  • Detailhandel: Dit product is makkelijk te snijden en daarom goed te gebruiken voor het creëren van kleding-tags.
  • Medische sector: Dit product is zeer geschikt voor het printen van documenten zoals handleidingen in laboratoria, waar een schone omgeving centraal staat.
  • Recreatief gebruik: Spelregels van buitenactiviteiten voor sport- en speldoeleinden.
  • Industrieel gebruik: Belangrijke documenten die worden gebruikt in bijvoorbeeld de offshore en (overzeese) transportwereld kunnen perfect worden geprint op Premium NeverTear.
  • Algemeen gebruik: Premium NeverTear is ideaal om in kantoorpanden de vluchtplannen bij noodsituaties aan te duiden.

Advies nodig?

Premium NeverTear kent dus een zee aan mogelijkheden. Wil jij deze ontdekken? Ga dan voor meer informatie, zoals het complete assortiment Premium NeverTear, toepassingen en printer compatibiliteit naar deze speciale website van Xerox. Wil je persoonlijk advies en het Premium NeverTear in het echt zien, ruiken en voelen? Dan kom ik graag bij je langs.

Neem contact op