versant 80 getest in experience center
BLOG

Hij staat er!! De Xerox Versant 80

04 mei 2015
Ivo Bakker

De Versant 80 is een aantal dagen geleden dan eindelijk geplaatst in het Xtandit Experience Center te Woerden. Onze analisten Remon van Drogenbroek en Frank Zandee (zie foto) keken erg uit naar de komst van deze innovatieve pers en gingen dan ook direct aan de slag. De Xerox Versant 80 werd van onder tot boven en van links naar rechts bekeken en getest.

Een grafisch oog

Remon en Frank hebben zich volledig gespecialiseerd in de functionaliteiten van de Xerox Versant familie. Door de vele installaties van de grote broer van de Versant 80, namelijk de Xerox Versant 2100, en de ervaringen van onze klanten durven we te zeggen dat zij dé specialisten van Nederland zijn wat betreft de Xerox Versant.

Alle ‘ins and outs’ van de Versant 80 en de bijbehorende rips zijn grondig bestudeerd, zodat ze de grafisch ondernemer op een juiste manier kunnen adviseren in hun keuze. Onze analisten benaderen deze machine met een grafisch oog. Hierdoor kunnen zij voor de klant het maximale bereiken tijdens demonstraties en implementaties van de nieuwe Xerox Versant.

Met deze machine kunnen we na jaren jaloers te zijn geweest op onze concurrenten weer trots zijn dat we voorop lopen in de markt. De Ultra HD-kwaliteit in combinatie met de nieuwe band fusereenheid van de Xerox Versant 80 is nu de.

Remon Van Drogenbroek
Xtandit B.V.

Versant 80 inloopdagen op 9 en 23 juli

Om kennis te maken met de Xerox Versant 80 organiseert Xtandit weer inloopdagen. Op donderdag 9 en 23 juli kunt u deze machine komen bewonderen in ons Experience Center te Woerden. 

Wilt u graag een persoonlijke demonstratie van de Versant 80 of proefafdrukken maken? Stuur mij dan een mail via ivo.bakker@xtandit.nl voor het maken van een persoonlijke afspraak. Of bel naar 06 43362206.

 

Ivo Bakker
Sales Manager