Grafische Vakbeurs Xtandit
BLOG

Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign

04 maart 2015
Ivo Bakker

Samen vinden we de kansen in de markt 

Een grafisch bedrijf winstgevend houden: hoe doe je dat? Vanuit het thema “Automate & Simplify” gaan we op de Grafische Vakbeurs graag met onze klanten en beursbezoekers in gesprek over dit soort actuele vraagstukken. Hoe kunnen nieuwe technieken op het gebied van automatisering jouw bedrijf helpen toekomstbestendig te worden, en hoe kun je processen vereenvoudigen door te standaardiseren? Deel en vergroot je kennis én zie de nieuwste innovaties op het gebied van printing. Je vindt Xtandit op de stand van Xerox (stand 225). Zoek je ons op? Dan maak je kans op een dag gratis onbeperkt printen in ons Experience Center.

“Geld verdienen in de drukkerij”

Dit is een belangrijk topic op de vakbeurs. Heb je ook genoeg van zogenaamd ‘handige’ dingen, waarvan je uiteindelijk nooit een meerwaarde ziet? Wij ook. Daarom leggen wij de focus op efficiëntie en komen we altijd terug bij de vraag: hoe kan jouw bedrijf geld blijven verdienen door de oplossingen van Xerox en Xtandit te gebruiken.

Wil je nu al meer tips? Lees dan het boek “Geld verdienen in de drukkerij”, geschreven door Richard van Hoorn en Alex Kunst. In slechts 84 pagina’s krijg je de beste tips op het gebied van lean printmanagement en leer je hoe je de processen in je organisatie zoveel mogelijk kunt automatiseren. Wij zijn benieuwd wat je ervan vindt en gaan er graag over in gesprek op onze stand.

Innovaties

Wil je alles te weten komen over de nieuwste ontwikkelingen op printgebied? Met de Xerox Versant 2100 hebben we recent een nieuwe standaard neergezet voor kwaliteit. Om deze standaard ook te kunnen leveren aan onze klanten die minder prints maken, komt Xerox nu met nog een nieuwe printer: de nieuwe Xerox Versant 80 kleurenpers.

1 dag gratis printen winnen

Wij zijn blij als je langskomt op onze stand. Daarom verloten we onder onze bezoekers 1 dag gratis printen in het Xtandit Experience Center. De winnaar mag 8 uur lang onbeperkt gebruik maken van de Xerox Versant Press. Kaarten, boekjes, posters of briefpapier printen, het kan allemaal.

Wij zien je graag op 10, 11 of 12 maart op de Grafische Vakbeurs!

Ivo Bakker
Sales Manager