Flexibel Xtandit
BLOG

Flexibel inspringen op veranderingen in huisstijl

29 januari 2014
Roberto van den Heuvel

Sinds 1 januari 2014 vinden IBAN betalingen plaats, wat betekent dat het rekeningnummer op uw briefpapier aangepast dient te worden. Een goede zaak voor drukkers hoor ik u denken, deze krijgen namelijk ladingen vol bestellingen binnen. En u? U blijft zitten met een voorraad briefpapier dat u niet meer kunt gebruiken.

U bent kortom niet flexibel. Om de kosten enigszins te drukken, moet er vaak een grote hoeveelheid besteld worden, en u bent alsnog duur uit. Briefpapier kost gemiddeld 5 tot 7 cent per vel, exclusief de kosten voor de afdruk van uw printer.

Xtandit heeft hiervoor de oplossing; Planet Press Virtual Stationary en de Xerox ColorQube! 

De Xerox ColorQube kent u al uit voorgaande nieuwsbrieven. Dit printsysteem maakt gebruik van Xerox Solid INK; op wax gebaseerde inkt dat, naast veel duurzaamheidsvoordelen, het voordeel heeft dat het tarief voor kleurafdrukken gelijk is aan het tarief voor zwart/wit afdrukken. 

Samen met onze partner Objectif Lune, de ontwikkelaar van Planet Press output management software, bieden wij u graag Planet Press Virtual Stationary aan.

Met PPVS creëren we een virtuele briefpapierlade die als driver tussen uw printjobs en de printer in staat. Uw brief- c.q. vervolgpapier sjablonen worden geladen in de PPVS software, en automatisch mee geprint met de juiste opdracht. Het enige dat u hoeft te doen is ervoor te zorgen dat de laden van de printer voldoende blanco papier bevatten. Lastig voor uw medewerkers? Helemaal niet, zij hoeven nog steeds alleen maar de juiste lade te selecteren. Planet Press doet de rest.

Door gebruik te maken van deze Xtandit oplossing bent u in staat om hoge kosten voor voorbedrukt papier te elimineren, en bent u flexibel voor wat de vele veranderingen in de wereld van document output betreft.

Meer weten? Neemt u contact op met één van onze Account Managers.

Roberto van den Heuvel Xtandit
Roberto van den Heuvel
Manager Consultancy & Solutions