Sharepoint Xtandit
BLOG

Eenvoudig Sharepoint workflows integreren met andere platformen zonder programmeerkennis

22 december 2014
Roberto van den Heuvel

SharePoint is een collaboratietool die gebruikt wordt om informatie centraal beschikbaar te maken, apps in te ontwikkelen en samenwerking te vereenvoudigen. Zolang de behoefte van geïntegreerd informatiebeheer binnen het Microsoft platform plaatsvindt, is dit in de regel toereikend. De praktijk wijst echter uit dat het dagelijkse proces samenwerken binnen Sharepoint vaak in de weg staat, daar bijvoorbeeld CRM en ERP systemen hier integraal onderdeel van uitmaken.

K2 biedt hier de oplossing voor. U hoeft niet te investeren in het ontwikkelen en programmeren van een maatwerkoplossing om uw bedrijfsprocessen te automatiseren en om efficiënter te kunnen werken. De oplossing integreert niet alleen naadloos in de Microsoft omgeving, maar biedt ook koppelingen met SAP, Oracle en SalesForce.

Met K2 Smartforms, de opvolger van Microsoft Infopath, kunt u zelf eenvoudig webformulieren creëren voor bedrijfsapplicaties. Denk hierbij aan declaraties, procesaccordering, inkooporderformulieren en contactformulieren. Het creëren van webformulieren vergt geen programmeerkennis, zodat u snel in kunt spelen op veranderende processen wanneer de markt daarom vraagt. Dit geldt ook voor K2Workflow. Met deze oplossing kunnen workflows geautomatiseerd worden, zoals factuuraccordering, die flexibel aan te passen zijn aan de behoefte van de gebruiker.

Workflow creëren in SharePoint

  • Creër zonder codering workflow in SharePoint.
  • Werk sneller en efficiënter.
  • Verbind verschillende platformen in één workflows 

Wilt u snel en zonder ingewikkelde codering workflows creëren in Microsoft SharePoint? Met K2 bouwt u zowel eenvoudige als complexe workflows en zorgt u ervoor dat uw organisatie sneller en efficiënter werkt.

K2 workflow in SharePoint

Het maken van workflows in SharePoint is simpel. Met behulp van gebruikersvriendelijke tools ontwerpt u snel en zonder code het gewenste webformulier. Met de ‘drag-and-drop’ functionaliteit maakt u eenvoudig workflows die te maken hebben met bijvoorbeeld declaraties, het aanvragen van subsidies, klachten, procesaccordering, incidenten, serviceverzoeken of contactformulieren.

Verbindt data in één workflow

K2 biedt de mogelijkheid om data uit verschillende platformen in een workflow in SharePoint te gebruiken. K2 gebruikt het gepatenteerde SmartObjects om data te koppelen uit bijvoorbeeld SAP, Microsoft CRM, Salesforce.com, Active Directory en Exchange.

Wilt u meer informatie over workflow in SharePoint? Neem vrijblijvend contact op met een van onze ervaren consultants

Roberto van den Heuvel Xtandit
Roberto van den Heuvel
Manager Consultancy & Solutions