ontzorging MSS Xtandit
BLOG

Een dag uit het leven van een moeder kan soms heel speciaal zijn

22 mei 2014
Simone van der Weijde

Een doordeweekse dag, 06.45 uur de wekker gaat. Opstaan, koffie zetten, de kinderen wakker maken, kleding klaarleggen, kinderen aansporen om zich aan te kleden, douchen, kinderen nog een keer aansporen om zich aan te kleden….. Ontbijten, hapje en drankje klaarzetten voor school. Pfff opschieten, anders zijn we te laat, en ja, om 08.00 uur is iedereen dan de deur uit, op weg naar school en werk.

18.00 uur thuis, eten koken, gezellig eten en de dag doornemen, tafel afruimen, helpen met huiswerk, nog even wat drinken, de jongste twee kids naar bed, dan de oudste overhoren. Mogelijk nog een stofzuiger door het huis en dan pfff, nog even tijd om onderuit op de bank nog wat te zappen voor de tv.

Moederdag, heerlijk zo’n dag waarbij je in het zonnetje wordt gezet, verwend wordt met mooie eigen gemaakte tekeningen, bloemen, cadeaus, en ontbijt op bed! Zo’n dag waarop je als moeder niets hoeft te doen, en totaal wordt ontzorgd. Het zou fijn zijn als het vaker moederdag is, geen zorgen om de kleine zaken. Totale ontzorging, en weten dat alles goed komt, omdat de juiste personen voor je zorgen.

Wat nog mooier zou zijn, is als je dit gevoel op het werk zou hebben; geen zorgen meer om de kleine klusjes, die vaak toch veel tijd in beslag nemen. Dit brengt mij bij uw printerpark. Met onze Managed Supplies Services (MSS), kunnen wij u hieromtrent geheel ontzorgen. Onze Service Desk bewaakt uw printerpark op afstand, stuurt verbruiksartikelen af wanneer deze bijna op zijn. En het geeft u duidelijk zicht op de kosten.

Wilt u meer weten over Managed Supplies Services? Neemt u gerust contact met mij op, dan help ik u, samen met een van onze specialisten, graag verder.

Simone van der Weijde
Account Manager