versant 2100 xtandit
BLOG

De Xerox Versant 2100, wat vinden de gebruikers?

28 november 2014
Ivo Bakker

Vrijdag 24 oktober jl. heeft Xtandit haar deuren geopend voor alle grafische bedrijven die geïnteresseerd zijn in de Xerox Versant 2100.

Dit was een groot succes! Diverse grafi-media bedrijven van klein tot groot kwamen een kijkje nemen in het onlangs vernieuwde experience center in Woerden. Xtandit is de enige grafische partner van Xerox die de Versant 2100 kan demonstreren en de Xtandit kleurenspecialisten hebben hun enthousiasme over de pers over kunnen brengen op de aanwezigen.

Zo kwamen tijdens deze dag de volgende vragen aan de orde:

  • Hoe helpt de Versant 2100 bij de groeiende vraag naar kleinere oplagen, kortere doorlooptijden en gepersonaliseerde afdrukken?
  • Hoe ziet de nieuwe ultra HD kwaliteit eruit?
  • Wat betekenen de nieuwe en flexibelere afwerkmogelijkheden?

Al snel waren de bezoekers zeer gecharmeerd van volledig geautomatiseerde Versant 2100 en de mogelijkheden om grotere aantallen kleinere opdrachten uit te voeren. De 2100  maakt dit mogelijk door opties als geïntegreerde workflow, precisie-automatisering, brede ondersteuning van afdrukmedia en een onderscheidende ultra HD afdrukkwaliteit. 

Met de nieuwe standaard ultra HD afdrukkwaliteit kunnen gegevens worden verzonden tot 1200 x 1200 x 10 maximaal. Door te renderen op een hogere dpi behoudt de ultra HD resolutie de fijne details in grafische illustraties, egale kleur verlopen, lijntekeningen en tekst. Hoe meer pixels door de RIP naar het afdruksysteem worden verzonden, des te meer visueel aantrekkelijke details worden behouden in het drukwerk.

Heeft u de inloopdag gemist, maar wilt u de nieuwe digitale Xerox pers toch bewonderen? Stuur een e-mail naar ivo.bakker@xtandit.nl of neem telefonisch contact met mij op via 0348-485800.

Ivo Bakker
Sales Manager