gepersonaliseerde polyester polsbandjes
BLOG

De trend voor het nieuwe festivalseizoen: gepersonaliseerde polyester polsbandjes

11 mei 2017
Mark Biermans

De eerste zonnige dagen hebben zich gemeld en het festivalseizoen is geopend. Dit festivalseizoen, dat loopt van april tot september, zullen er zo’n 800 verschillende festivals gehouden worden in Nederland. In de dagelijkse praktijk merk ik dat organisatoren van festivals graag voorop lopen met de meest innovatieve en creatieve media-uitingen. Voor de kleinere festivals is een gepersonaliseerd polsbandje van polyester dan ook zeker interessant. De bandjes zijn speciaal geschikt om in kleinere oplagen te printen met alle gangbare productiemachines. Dit is voor jou als grafisch ondernemer een mooie kans op extra omzet.

 

Eenvoudig te printen

De polyester bandjes zijn met de gangbare software te personaliseren, en zijn speciaal geschikt om in kleinere oplagen te printen. Ik heb het polyester bandje zelf getest en het is supersterk. Het materiaal én de opdruk zijn bestand tegen regen, wat voor Nederlandse festivals geen overbodige luxe is. Met 1 vel ter grootte van een A4, print je direct acht polsbandjes. De vellen zijn ook verkrijgbaar in SRA3 formaat. De polsbandjes kunnen gesloten worden met een permanent hechtend zelfklevende strip. De vellen zijn verkrijgbaar in wit, geel en oranje.

Meer ideeën

Maar, er is meer. Naast toepassingen voor festivals, zijn er nog talloze mogelijkheden om de polsbandjes op creatieve wijze in te zetten. Zo kan een school alle kinderen voorzien van gepersonaliseerd bandje voor de sportdag, of bij een schoolreisje naar de Efteling. Of wat denk je van de plaatselijke kerstboomverkoper, die in november de bomen alvast voorziet van een polsbandje met een uniek nummer, en op die manier alvast kerstbomen kan reserveren voor klanten. Ook kan het materiaal interessant zijn voor tuincentra, die bepaalde producten willen positioneren als Moederdag- of Vaderdagkado.

Ben je zelf ook een festivalliefhebber en wil je weten waar jouw favoriete band gaat optreden deze zomer? Bekijk hier het overzicht van alle festivals van dit seizoen. 

Advies nodig?

Wil je zelf de polyester polsbandjes gaan printen? Ik geef je graag advies. Neem contact met mij op via het contactformulier en ik nodig je uit voor een bakje koffie.

Contactformulier

Mark Biermans
Account Manager
06-43362268