De Toekomst Xerox Xtandit
BLOG

de Toekomst investeert in Ultra-HD printresolutie

16 maart 2015
Ivo Bakker

Het beste voor de klant, dat is wat de Toekomst belangrijk vindt. Daarom is er in twee nieuwe Xerox Versant 2100 digitale persen geïnvesteerd. Ook deze keer kiest de Toekomst weer voor Xtandit als partner voor deze volgende stap in de printservice.

‘Meer doen’ daar draait het om bij de Xerox Versant 2100. Meer kwaliteit en meer prestaties. “Met deze nieuwe digitale persen vergroten wij onze productiecapaciteit en bieden we de nieuwe Ultra-HD kwaliteit. Wij willen onze klanten ook in de toekomst blijven voorzien van de hoogste kwaliteit prints. Vanwege de groeiende vraag in met name Printing-on-Demand, blijft de Toekomst investeren in het digitale drukken”, aldus Nic Roos, directeur van de Toekomst.

Samenwerking
De investering is voor de derde keer in samenwerking met Xtandit gegaan. Het vertrouwen in deze partner is wederzijds en zorgt voor een langdurige samenwerking.
In samenspraak met Xtandit is de keus gevallen op een digitale pers met de nieuwe Ultra-HD resolutie en matte toner om zo dichtbij een offset benadering te komen.
De machine is vrijwel volledig geautomatiseerd, wat de kwaliteitsgarantie goed doet.
Voorheen moest er tussen de orders door de afdrukinstellingen worden bijgesteld, maar de Versant doet dit automatisch wat de kwaliteit en snelheid ten goede komt.

Digitaal drukken
Het digitale drukken heeft inmiddels net zo’n hoge kwaliteit als offset. Het is daarentegen sneller, biedt mogelijkheden voor verschillende afdrukken zonder extra kosten en kan kleinere oplages verwezenlijken voor een lagere prijs dan offset. Zo printen we bijna alles in de aantallen tussen de 1 en 500 of soms zelfs tot 2.500 stuks afhankelijk van het formaat. Sneller produceren is een trend. Bedrijven willen flexibeler produceren en dit voor een zo laag mogelijke prijs. Digitaal drukken is een methode dat dit mogelijk maakt.

Ivo Bakker
Sales Manager