Duurzaam Xerox Solid INK Xtandit
BLOG

De meest duurzame manier van printen tegen het beste tarief

In de voorgaande Xtandit nieuwsbrief heeft u meer kunnen lezen over een uniek concept van Xerox, Xerox Solid INK. Op wax gebaseerde inkt, dat het niet alleen mogelijk maakt milieuvriendelijk en verantwoord te printen, maar ook nog eens goed is voor de maandelijkse printkosten van uw organisatie. Xtandit heeft hier een uniek concept op ontwikkeld; de 1+1=3 formule.

1+1=3: De beste service + de beste kwaliteit + de voordeligste oplossing = het beste resultaat voor uw bedrijfsvoering. Net zo ingewikkeld als E = mc²?

Niets is minder waar. Wist u dat apparatuur dat gebruik maakt van Xerox Solid INK® minder bewegende onderdelen bevat, en hierdoor minder storingsgevoelig is dan vergelijkbare laser apparatuur? Daarnaast kunnen verbruiksartikelen eenvoudig worden bijgevuld tijdens het printen, en kent dergelijke apparatuur slechts één vervangingsartikel wat om de 225.000 (!) afdrukken vervangen dient te worden. Dit in combinatie met Xtandit Managed Services zorgt ervoor dat u nauwelijks omkijken heeft naar uw printers.

En wat dacht u van fijnstof en ozon uitstoot?  Uit onafhankelijk Europees onderzoek (berichtgeving via de NOS op maandag 9 december jl. http://nos.nl/artikel/584385-fijnstof-dodelijker-dan-gedacht.html ) blijkt namelijk dat uitstoot van fijnstof vele malen schadelijker is voor de gezondheid dat men tot nu toe heeft gedacht. Langdurige blootstelling kan zelfs leiden tot ernstige gezondheidsklachten. Hoe gaat uw organisatie hiermee om? Creëert u een gezonde werkomgeving door (veel geld) te investeren in afzuiginstallaties of afgesloten ruimtes?

Met Xerox Solid INK® apparatuur hoeft u zich als ondernemer geen zorgen te maken over hoge investeringen in een gezondere omgeving voor uw medewerkers. Door de introductie van een hybride kleurenschema wordt het namelijk mogelijk om kleuren afdrukken te printen voor de prijs van (marktconforme) zwart/wit afdruk ken. Kleurenprints worden namelijk gefactureerd op basis van de dekkingsgraad kleur op de pagina.

En dit is niet alles; door het gunstige afdruktarief hebben wij in samenwerking met een van onze partners een applicatie ontwikkeld, die het mogelijk maakt uw briefpapier digitaal in te laden, en direct af te drukken op blanco papier. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw kleurenafdrukken, maar worden uw kosten voor voorbedrukt papier aanzienlijk minder.

Heeft de 1+1=3 formule uw interesse gewekt? Neem dan contact op met één van onze Account Managers, zij maken graag een afspraak met u om de voordelen voor uw organisatie te onderzoeken.