Lente Xtandit
BLOG

De grafische lente!

29 april 2014
Ivo Bakker

Wat is het effect van de lente op mensen? De dagen worden langer, en het zonlicht wordt sterker. Dat heeft effect op mensen, omdat de hoeveelheid serotonine en dopamine hoger wordt. Dit zorgt voor een algemeen welbevinden en enige euforie, met name bij natuurvolken die veelal buiten leven. Daarnaast wordt traditioneel in Nederland de voorjaarsschoonmaak, of grote schoonmaak, gehouden, waarbij het hele huis grondig wordt schoongemaakt.

Grote schoonmaak feiten:
 

1) Streeploze ramen
Ramen lappen zonder strepen? Doe een gepelde ui in vier stukken in de emmer, doe er geen ander schoonmaakmiddel bij, en je ramen worden streeploos schoon!

2) Cola als schoonmaakmiddel
Erger je je aan kalkaanslag in de wc pot? Schenk een fles cola leeg langs de randen, en laat dit intrekken. Hierna is je kalkaanslag verdwenen!

3) Kauwgom en pindakaas
Zit er kauwgom in je vloerbedekking of kleding. Smeer er pindakaas op, en laat het even intrekken. Spoel de boel daarna schoon, en de kauwgom is foetsie.

4) Frisse lucht
Ventileren is erg belangrijk voor jezelf, huisdieren, planten, en de geur in huis. Een kwartiertje een raam open is geen ventileren. Zorg voor een constante toevoer van verse lucht.

Met de eerste zonnige lentedagen achter de rug, wordt het ook tijd voor een heerlijke lente voor de grafische industrie. Deze toch al zo conjunctuur gevoelige industrie, die de laatste zes jaar omzet heeft moeten inleveren, kan wel een warme lente gebruiken. Met een economische groei van 0,5% over het jaar 2014, volgens de verwachtingen een hoger consumenten- en ondernemersvertrouwen, en een korte winter, is ons Grafisch Team klaar voor een prachtige lente. Kansen om je binnen de grafische industrie te onderscheiden, zijn er zeker. Het gaat hierbij om de juiste klantbeleving, en om het ontzorgen van de klant; van productie tot distributie en opslag, zodat de klant alles uit handen kan geven, en zich kan richten op de core business. Zoals met de nieuwste aanwinst van Xerox, namelijk de Versant 2100 Pers.

Maak een afspraak met ons Grafisch Team, zodat wij samen met u ook uw onderneming lenteklaar maken!

Ivo Bakker
Sales Manager