grafische vakbeurs 2017
BLOG

Bezoek Xtandit op de Grafische Vakbeurs 2017

03 maart 2017
Piet Zwanenberg

Over enkele dagen gaan de deuren in Gorinchem weer open voor ondernemend grafisch Nederland. Van 14 tot en met 16 maart 2017 kun je ons tussen 13:00 en 21:00 uur bezoeken op de Grafische Vakbeurs!

Bestel hier je gratis tickets

Wist je dat dit de enige Nederlandse beurs is waarop je in één middag weer volledig op de hoogte bent van alle nieuwe ontwikkelingen op grafisch gebied? Daarnaast staat deze beurs bekend om zijn informele en gemoedelijke sfeer met een hapje en drankje. Het wordt dus zeker weer goed vertoeven op de Grafische Vakbeurs.

Graag willen wij je meer vertellen over de nieuwe ontwikkelingen die we op de beurs laten zien bij de Xerox/Xtandit stand E109. Hierbij een klein impressie van wat wij onder andere tonen op onze stand:

Deze Versant printers onderscheiden zich met name op het gebied van automatisering en productiviteit. 

Ook aandacht voor grafimedia software 

Ook workflow automatisering zal de nodige aandacht krijgen op onze stand. Alleen met snelle printers red je het namelijk vandaag de dag niet. Je zult slim moeten omgaan met je beschikbare tijd. Door gebruik te maken van workflow automatiseringssoftware in de workflow (bijvoorbeeld Xerox FreeFlow Core) kun je voorspelbaar produceren.

Werk je veel met variabele data en beelden? Dan bied XMPie hiervoor de hulpmiddelen om dit op een eenvoudige manier te verwerken. Beide oplossingen kun je bij ons live meemaken op de Grafische Vakbeurs. Reden genoeg dus om een kijkje te komen nemen.

Wij hebben een leuke verrassing voor je op de beurs

Ga je naar de Grafische Vakbeurs? Kom dan zeker langs op onze stand en laat je visitekaartje bij ons achter. Je maakt dan kans op 1 dag gratis printen in het grafische Experience Center op het Xtandit hoofdkantoor te Woerden.

Mijn collega’s en ik hopen je weer te mogen ontmoeten op de Grafische Vakbeurs 2017 op onze stand met Xerox, stand E109. Vergeet niet je visitekaartje mee te nemen en deze in te leveren! Tot dan!

Bestel hier je gratis tickets

Piet Zwanenberg Xtandit
Piet Zwanenberg
Account Manager