productie_printer_aanschaffen.jpg
BLOG

2 goede redenen om een digitale pers of productieprinter aan te schaffen

Een digitale pers of productieprinter geeft je de kans om unieke, gepersonaliseerde producten te ontwikkelen en te produceren voor klanten. En dat is goed nieuws. Als je onderscheidende producten aan weet te bieden, is de prijs van je product namelijk niet langer de belangrijkste factor. Een mooie kans om de winst van je bedrijf eens flink op te poetsen.

Twijfel je nog of een productieprinter of digitale pers jouw business een boost kan geven? In dit blog geven we je 2 goede redenen om een productieprinter aan te schaffen voor jouw organisatie.

Al overtuigd? Weet waar je op moet letten bij de aanschaf

1.Massa = geen kassa

Jarenlang kon je een goede boterham verdienen met massaproductie, maar die tijd is definitief voorbij. Concurreren op prijs staat in deze tijd garant voor mini-marges, dus hak de knoop door en kies voor de nieuwe businesskansen die een digitale pers je biedt. Van gepersonaliseerde polyester polsbandjes tot watervaste menukaarten en van gepersonaliseerde wijndozen tot persoonlijke folders: met een digitale pers of productieprinter maak je gepersonaliseerde items in kleine oplagen.

2.Nieuwe producten, nieuwe klanten

Als je in staat bent om gepersonaliseerde items op bijzondere mediamaterialen te maken, gaat er een wereld voor je open. Een wereld vol nieuwe potentiele klanten, welteverstaan. Misschien kun je gepersonaliseerde textielstickers maken voor een congres dat volgende maand georganiseerd wordt, of een gepersonaliseerde menukaart voor een bedrijf dat een chique diner voor haar klanten organiseert. Vind je het lastig om een nieuwe koers uit te stippelen? Zoek dan een partner die je kan helpen bij het aanboren van nieuwe markten. Die investering heb je er zo uit.

Kies jouw productieprinter

Grijp nieuwe kansen en onderscheid je van andere drukkerijen, kies voor een productieprinter. Wil je meer weten? Bekijk hier het productieprinter aanbod van Xtandit of neem contact met mij op via 06-43362212.