Xtandit
BLOG

“Het nieuwe Xtandit”

“Het nieuwe Xtandit”

Vandaag gaat na een voorbereidingstijd van ruim 3 kwartalen de nieuwe website van “het nieuwe Xtandit” live. Het nieuwe Xtandit staat al een aantal jaren in het teken van een totaal oplossing op het gebied van Document Solutions in de breedste zin des woord. Dat is makkelijk gezegd, maar wat is nu eigenlijk een totaal oplossing? In de visie van Xtandit behelst de totaaloplossing alle facetten vanaf de creatie van een document, zeg maar de geboorte, tot en met de vernietiging van een document, figuurlijk gezien het “overlijden”. De techniek en de materialen die nodig zijn vanaf de geboorte tot en met de vernietiging van het document is het specialisme van Xtandit.

Of het nu gaat om het fysieke document zelf (het papier in allerlei soorten, maten, gewichten en kleuren), de software (fysiek aanwezig of vanuit de “Cloud” te gebruiken) die waarde toevoegt aan het document (scannen, herkennen, opslaan en opvragen, distribueren, verbeteren en voorzien van een werkstroom) apparatuur die het document afdrukt (in allerlei formaten, gewichten, 2 of 3 dimensionaal, zwart/wit of kleur) en afwerkt (snijden, rillen, plastificeren, perforeren, nieten, inbinden, in enveloppen inschieten) en diensten die documenten fysiek kunnen opslaan en gecertificeerd vernietigen. Zowel voor kantoren als voor grafische bedrijven hebben wij het breedst denkbare assortiment beschikbaar. Uiteraard zijn al deze producten en diensten vertegenwoordigd op onze nieuwe website.

Maar is dit nu echt vernieuwend? Enerzijds wel als we het totale Xtandit assortiment onder de loep nemen en vergelijken met onze collega aanbieders, maar anderzijds zijn er wensen en eisen van bedrijven die meer vragen als alleen een volledig producten- en dienstenassortiment. Hoe denk je als leverancier mee als het gaat om het realiseren van de MVO doelstellingen?, hoe ga je ons helpen met het bereiken van kosten besparingen? en welke oplossingen garanderen dat wij ons meer kunnen focussen op onze core business?, zijn de top 3 vragen die leven bij Nederlandse ondernemers.

Onze account managers en consultants geven je op basis van een analyse antwoord op deze 3 kernvragen. Uiteindelijk is de analyse het begin van een proces waarin wij u helpen de doelstellingen die u nastreeft te realiseren. De vraag hoe wij jou kunnen helpen de documenten stroom meer maatschappelijk verantwoord in te richten tegen lagere kosten en op afstand voor u volledig beheerd zodat u zich kunt focussen op uw core business staat centraal in ons advies. Dit is de Xtandit Managed Print Services filosofie. Een filosofie die niet stopt bij het sluiten van een overeenkomst, maar dan pas echt begint.

“Het nieuwe Xtandit” staat voor een aanpak waarbij de Service en after Service centraal staat. Hoe onderscheiden wij ons dan? Ons Managed Services Operations team bewaakt uw overeenkomst op basis van de afgesproken SLA’s, bied je pro actief helpdesk beheer, bespreekt ieder kwartaal met jou de management rapportages en blijft je adviseren over mogelijke verbeteringen en optimalisaties gedurende onze overeenkomst. Kortom wij garanderen je de best mogelijke service met een maximale MVO bijdrage tegen de beste prijs kwaliteitverhouding, zodat jij kunt focussen op jouw core business! De optelsom van ons assortiment producten en diensten, onze service en after service en het advies en de inzet van onze mensen maken het verschil. Voor meer informatie of een vrijblijvend advies klik dan hier.Wij zitten er bovenop voor jou!